HALLO!

Ik ben Lisa Lopes, erkend klinisch psycholoog, erkend stress- en burn-out coach en loopbaancoach.

Als je me vraagt wat ik het allerliefste doe in de werkcontext, dan is dat mensen begeleiden. Een betekenisvolle werkrelatie opbouwen met de focus op samenwerking waarin ik als professional een meerwaarde bied.

Ik werk ontzettend graag met volwassenen, jong en oud, die zich om één of andere reden niet goed voelen of die niet helemaal in lijn zijn met zichzelf en die daar graag verandering in willen brengen.

Waarom mensen begeleiden?

Omwille van mijn grote interesse in de psychologische dynamieken en processen tussen en binnenin mensen. Na mijn studies Klinische Psychologie heb ik me verder gespecialiseerd in de Systeempsychotherapie. Hier leerde ik de boeiende wereld van de Relatie- en Gezinstherapie kennen. In mijn praktijk WELZIJN & WERK kijk ik door mijn systemische bril naar mensen en richt ik me op de zorgen die individuen ervaren in hun leven. In mijn zoektocht naar aanvullende manieren om mensen nòg beter te kunnen helpen, bekwaamde ik mij ook in het coachingvak.

Waarom vind ik coaching zo boeiend?  

Dat heeft te maken met volgend citaat: “Hold the vision, trust the process (onbekende auteur). Houd vast aan jezelf en aan wat je wil. Verder hoef je enkel vertrouwen te hebben in het proces. Als coach merk ik op dat er iets magisch gebeurt wanneer cliënten dit vertrouwen vinden. Wanneer ik hen help om anders om te gaan met hun gewenste doelen, gebeurt er iets.. Ik zie mensen een energieboost krijgen en in beweging komen. Deze ‘klik’ vind ik zó fascinerend dat ik het liefst niets anders doe.

1 + 1 = WELZIJN & WERK

Het verenigen van coaching rond het werkleven en psychotherapie onder WELZIJN & WERK stelt me in staat om mijn twee grootste interesses ‘psychologisch welzijn’ en ‘werkbeleving’ te combineren.

Lees hier hoe mijn aanpak eruit ziet.

Samenwerkingen

Ik werk als zelfstandig loopbaancoach in mijn thuispraktijk in Tienen in samenwerking met Make me Fly! (Leuven). Als erkend stress- en burn-out coach ben ik lid van de VESB.  

Je kan mijn profiel ook vinden via www.vind-een-psycholoog.be

Neem contact op als je denkt dat het zou klikken tussen ons. Dan gaan we samen aan de slag!